Sposób przygotowania

Fasolkę obieramy gotujemy z dodatkiem kucharka -studzimy ,kroimy .sałatę rwiemy dodajemy pokrojonego pomidora ,rzodkiewki,zieleninę i mozzarelle .Polewamy sosem .
Sos
Składniki:

1 łyżka octu balsamicznego 1 łyżeczka miodu
1 łyżeczka musztardy
sok wyciśnięty z 1/2 cytryny
1 ząbek czosnku drobno posiekany (opcjonalnie)
szczypta soli
sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku
3 łyżki oliwy z oliwek
3 łyzki wody

Wymieszać wszystkie składniki za wyjątkiem oliwy. Dodać oliwę i dokładnie wymieszać.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !