Sposób przygotowania

1. Bakłażany pokrój w kostkę, posyp solą, odstaw na 15 min. Mięso pokrój w kostkę, posyp przyprawą do gyrosa. Cebule i paprykę pokrój w kostkę, pieczarki i czosnek na kawałki.
2. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż mięso z cebulą. Dodaj czosnek, pieczarki i paprykę, duś pod przykryciem. Dodaj bakłażany i pomidory z puszki, duś 15-20 min.. Przypraw.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    uwielbiam takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !