Sposób przygotowania

Truskawki dokładnie opłukać, a następnie osuszyć, nie usuwając przy tym szypułek. Polewę truskawkową do lodów wycisnąć do pojemniczka, a następnie w maczać w niej każdą z truskawek. Pistacje poobierać z łupinek, a następnie posiekać nożem na jak najmniejsze kawałki. Wymoczone w polewie truskawki poukładać na ozdobnym półmisku, a następnie posypać je kawałkami pistacji.

Smacznego ;)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    hmm, ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !