Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler marynowany 1 słoik
prawdziwki 5 szt
jabłka 2 szt
rukola 1 garść
orzechy włoskie 100 g
majonez 2 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera z grzybami

Seler osącz z zalewy. Jabłka obierz, zetrzyj, a prawdziwki pokrój w plastry. Przygotowane składniki wymieszaj z opłukaną i przebraną rukolą. Oprósz pieprzem i połącz z majonezem. Gotową sałatkę posyp orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak