Sposób przygotowania

Karkówkę kroimy w plasterki. Piwo mieszamy z papryką ostrą i słodką, dodajemy sól i pieprz, następnie olej i roztarty czosnek. Dokładnie mieszamy. Karkówkę zalewamy tak przygotowaną marynatą i odstaiwamy na około 2- 3 godziny. Następnie grillujemy ją na tackach do grillowania z obu stron.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Z takimi przyprawami musi smakować rewelacyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    pycha!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    coś w sam raz dla mnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    zjadłabym taką
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    PYCHA :D
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    szybko i smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutkie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pycha
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    apetycznie wygląda i pewnie bardzo smakowita:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepis w sam raz na majówkę
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Fajnie zamarynowana.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !