Sposób przygotowania

Ciasto:
mąkę wymieszać z proszkiem i 3 łyżkami cukru. Zagnieść z żółtkami i masłem na ciasto. Włożyć do piekarnika na 180 stopni i piec 15 minut.
Beza:
Białka ubić na sztywno, dodać cukier 300g i sok z cytryny.

Ubite białka wymieszać z porzeczkami, włożyć na wystudzone ciasto. Piec w 120-100 stopni aż beza będzie sucha.

Wystudzić przed podaniem. Posypać świeżymi porzeczkami. Smacznego!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wygląda kusząco i smacznie
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Prezentuje się... przepysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    wygląda przepysznie!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    porzeczki mam więc chyba się skuszę
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    prezentuje się pysznie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    kuszące
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    robiłam bardzo podobne więc to na pewno jest warte grzechu:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Skusiłabym się na kawałek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !