Sposób przygotowania

1. Tortownicę wyłożyć biszkoptami. Biszkopty nasączyć syropem z brzoskwiń.
2. Mleko zmiksować z sernikiem. Do ubitej masy dodać serki homogenizowane. Zmiksować. Wyłożyć na biszkopty. Na wierzch poukładać pokrojone brzoskwinie.
3. Galaretkę ugotować wg przepisu na opakowaniu. Tężejącą galaretkę wylać na owoce.
4. Ubić kremówkę (można dodać rozpuszczoną żelatynę, wymieszać). Zrobić chmurki (patrz zdjęcie) za pomocą szprycy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    oj zjadła bym kawałeczek... :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    wygląda bosko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !