Sposób przygotowania

1.Mleko zmiksuj na wysokich obrotach. podziel na trzy części. Trzy galaretki rozpuść oddzielnie, każdą w półtora szklanki wody. Gdy lekko stężeją, każdą wymieszaj z 1/3 ubitego mleka.
2. W małej tortownicy, zaczynając od środka, wkładaj po trzy łyżki kremu, na przemian kolorami. Schłodź. polej pozostałą tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    jordi

    na pewno smaczne
  • -1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    jakie fajne :-)
  • -1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne !!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    moje ulubione
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    ptasie mleczko - uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !