Sposób przygotowania

Nacinamy delikatnie udka od szerszej strony i ostrożnie wyciągamy kość.
Z oliwy i przypraw przyrządzamy marynatę, którą nacieramy mięso- odstawiamy je do lodówki na minimum godzinkę.
Zamarynowane mięso zwijamy tworząc małe golonki- możemy je spiąć wykałaczkami.
Układamy w blaszce- podlewamy piwem i pieczemy około 35-40 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    mniam :)nie ma jak to mięsko dobrze przyprawione :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł, jeszcze takich nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Dobry pomysł na obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no taka drobiowa goloneczka to jest coś .... pycha :P)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    mniam:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ale smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    fajna :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale ciekawie i fajnie że na ostro :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    super goloneczka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !