Sposób przygotowania

Kapustę trzemy na tarce. Łączymy z 4 łyżkami sosu chili słodko-pikantnego i dokładnie mieszamy. Dodajemy jeszcze sól i pieprz do smaku i gotowe. Ekspresowa surówka. Idealna dla niezapowiedzianych gości ;o)

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawe połączenie:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie dodawałam chili do białej kapusty.... Muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    musi być smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    świetna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !