Sposób przygotowania

Utrzeć 3 łyżki groszku na puree z majonezem i chrzanem . Doprawić pieprzem ( ma być ostre i pieprzne ) . Śledzie zwinąć w ruloniki i układać na puree groszkowym . Posypać reszta groszku i zmielonym pieprzem .
Można zrobić lżejsze puree używając odrobinę kwaśnej śmietany i odrobinę majonezu .

Komentarze

  • 1
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pycha śledziki
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    boskie śledziki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    boskie śledziki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    boskie śledziki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !