Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bananay - smażone w miodzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

miód 1
cynamon 1

Przepis i sposób przygotowania na: Bananay - smażone w miodzie

Banany obieramy i kroimy wzdłuż na połówki.
Na patelnię wrzucamy miód i podgrzewamy na średnim ogniu.
Gdy miód się już roztopi i zacznie skwierczeć wrzucamy połówki bananów.
Smażymy z obu stron, aż zmienią kolor.
Banany wykładamy na talerze i posypujemy cynamonem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak