Sposób przygotowania

Makrele swieza--nie wedzona , obrac ze skory i wyfiletowac.Posiekac ostrym nozem razem z filecikami anchois (niekoniecznie, ja tak zrobilam dla zaostrzenia smaku )Na tartce o grubych oczkach zetrzec ceulke, dodac do rozdrobnionej rybki, wlac sok z cytryny, maggi, dodac drobniutko pokrojona natke pietruszki, pieprz.Wymieszac, sprawdzic smak, mozna dosolic, ale pamietajmy, ze anchois sa slone. Smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    mam! :o)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo smaczne, ciekawe połączenie. Chętnie bym go zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !