Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w ćwierć ćwiartki cukinię na makaronik , marchewkę i seler w słupki a brokuły na mniejsze kawałki , smażymy mieszając chwilę a potem warzywa rozłożyć w brytfannie , rybę umyć najpierw a potem osuszyć , pokroić na porcje , ułożyć na jarzynach i polać winem , w garnuszku roztapiamy masło wsypać przyprawę do ryb , świeży rozmaryn i zmiażdżonym czosnkiem , doprawić do smaku sola , pieprzem papryką słodką , polewamy następnie tym sosem rybę i przykrywamy i pieczemy 10 minut w gorącym piekarniku , potem odkrywamy i pieczemy jeszcze chwilkę .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !