Sposób przygotowania

1. Mięso opłukać, osuszyć i usunąć skórki. Pokroić na cienkie plasterki i lekko rozbić. Przyprawić solą, pieprzem i przyprawą do grilla.
2. Słoninę pokroić na kawałki. Cebule i czosnek posiekać. Baraninę natrzeć czosnkiem, wymieszać z połową cebuli i nasmarować olejem. Wieprzowinę posmarować musztardą, doprawić zielem angielskim. Wymieszać z cebulą. Pomidory, papryki i bakłażan pokroić na kawałki. Na szpikulce nadziewać na przemian mięso i warzywa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Zjadła bym taki szaszłyczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    muszę spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno bardzo smaczne danie,chętnie bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !