Składniki:
makaron | 300 g |
brokuł | 1 |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 150 g |
pietruszka | 1\\2 pęczka |
majonez | 125 ml |
kwaśna śmietana | 125 ml |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
makaron | 300 g |
brokuł | 1 |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 150 g |
pietruszka | 1\\2 pęczka |
majonez | 125 ml |
kwaśna śmietana | 125 ml |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: