Sposób przygotowania

Mięso najpierw umyć , pokroić w grubą kostkę posypać wszystkimi przyprawami cebulę pokroić w pół krążki i całość odstawiamy na pół godziny do lodówki, potem wszystko usmażyć , w między czasie wstawiamy wodę w garnku , gdy się zagotuje , wrzucamy kostkę pieczeniową do sosów Prymat jedną, i pół drobiowej oraz już usmażone mięso wraz z tą cebulą , możemy wrzucić listka i ziele angielskie , całość gdy już wstawiliśmy na gaz na małym ogniu to pieprzymy pieprzem kolorowym Prymat prosto z młynka. Gotujemy do miękkości . Zagęszczamy na koniec mąką z wodą oraz zabielamy 2 łyżkami jogurtu naturalnego. Najlepiej taki sos smakuje z kaszą gryczaną

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Możemy jeszcze posypać koperkiem dla smaku.
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !