Sposób przygotowania

W garnku zagotować wodę,włożyć ser do garnka i trzymać do momentu aż zrobi się miękki.Wyjąć i rozwałkować na cienki prostokąt.Pieczarki drobno pokroić i podsmażyć na maśle,dodać serek topiony i podgrzewając mieszać do rozpuszczenia się serka.Do miseczki włożyć zawartość patelni,dodać pokrojone jajka oraz ogórek - dodać zieleninę i doprawić solą i pieprzem.Ser posmarować farszem,zwinąć roladę,zawinąć ją w folię i włożyć do lodówki na co najmniej 2-3 godziny.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo dobra
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    już taką kiedyś jadłam-pyszna
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetyczna i na dodatek świetny dodatek do świeżej bułeczki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dawno nie robiłam a to takie pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo fajny przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajna rolada :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !