Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPKA JARZYNOWA Z RYZEM

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 2 szt
ziemniaki 2 szt
seler 1 szt
ryż 1 szklanka
por (biała część) 1 szt
sól
Pieprz biały mielony Prymat
bulion warzywny 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPKA JARZYNOWA Z RYZEM

Marchew,ziemniaki,seler,por obrac, zalac gorącym wywarem i gotowac. Wsypac przepłukany na sicie ryż.Gotowac jeszcze 10 min. Doprawic do smaku sola i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

eli82 09.07.2011 10:38
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak