Sposób przygotowania

1. Masło roztopić z wodą i cukrem. Dodać wiórki kokosowe, dokładnie wymieszać i wystudzić. Białka ubić na sztywną pianę.
2. Wystudzoną masę kokosową wymieszać z ubitą pianą i mąką. Masę wykładać łyżką na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
3. Piekarnik rozgrzać do temp 180 stopni. piec 15 min. Kokosanki można ściągnąć z blachy po wystygnięciu.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super pomysł na coś pysznego, zwłaszcza dla tych, którzy liczą kalorie :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    czy ja wiem, czy to takie dietetyczne... w końcu prawie szklanka cukru tam idzie - do tego masło i mąka ziemniaczana... za to pewnie są smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszności !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !