Sposób przygotowania

1. Cebulę posiekać, a potem zeszklić na maśle. Ogórek i papryczkę pokroić na małe kawałki, a oliwki w paski. Białko oddzielić od żółtka i ubić na sztywną pianę. Warzywa wymieszać z mięsem mielonym, dodać musztardę, bułkę tartą, żółtko, pianę z białka, sól i pieprz. Wymieszać.
2. Z masy formować kotleciki i smażyć na dobrze rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    fajna nazwa kotletów
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !