Sposób przygotowania

Arbuz powinien być słodki i bez pestek, pokroić na kawałki, wlać sok z cytryny i dodać 1 łyżkę cukru pudru. Następnie wstawić do zamrażalnika na 2 godziny.
Kiedy będą prawie zamrożone zmiksować blenderem na gładką masę. Przełożyć do zamykanego pojemnika i wstawić z powrotem do zamrażarki na noc. Po wyjęciu jeszcze raz zmiksowałam, nakładałam łyżką do pucharka i ozdobiłam świeżymi listkami melisy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pyszny!
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    :-) bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubię!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Proste, a efekt bardzo pyszny.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !