Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone cielęco -wieprzowe

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mięso cielęce bez kości
mięso wieprzowe
szczypiorek
pietruszka zielona
Bułka tarta klasyczna Prymat
jaja 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: mielone cielęco -wieprzowe

mięso mielone mieszamy z jjajkiem i bułką , dodajemy pietruszkę i szczypiorek doprawiamy według uznania , formujemy kuleczki o obtaczamy w bułce nastepnie pieczemy na oleju ,

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 10.07.2013 11:57
nigdy tak nie łączyłam , ale te z pewnością są pyszne
Marzena831 25.07.2011 06:43
suoer!
Anna133 09.07.2011 07:23
a szczypiorek i pietruszka niweluje zapach cielęciny i dodaje niepowtarzalnego smaku :)
Anna133 09.07.2011 07:22
połączenie różnych mięs sprawia ze smakuje inaczej niż typowo wieprzowy
halinka1011 07.07.2011 08:41
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak