Sposób przygotowania

mięso mielone mieszamy z jjajkiem i bułką , dodajemy pietruszkę i szczypiorek doprawiamy według uznania , formujemy kuleczki o obtaczamy w bułce nastepnie pieczemy na oleju ,

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 15
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    połączenie różnych mięs sprawia ze smakuje inaczej niż typowo wieprzowy
  • 15
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a szczypiorek i pietruszka niweluje zapach cielęciny i dodaje niepowtarzalnego smaku :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marzena831

    suoer!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    nigdy tak nie łączyłam , ale te z pewnością są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !