Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z mozzarellą i sosem z octu balsamicznego
Sos
1 łyżka octu balsamicznego
3 łyżki oliwy z oliwek
szczypta soli morskie.Składniki dokładnie wymieszać (można trzepaczką rózgową).Polewamy sałatkę.
mozzarella | 1 szt |
brzoskwinia | 1 szt |
sałata chrupiąca | 1/2 szt |
pomidor | 1 szt |
cebula dymka ze szczypiorkiem | |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
sól do smaku | |
jajko ugotowane na twardo | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: