Sposób przygotowania

drożdże ucieramy z cukrem. Makę przesiewamy zaparzamy gorącą wodĄ. dodajemy drożdże do troche przestygnietej mąki, sól i olej wyrabiamy ciasto i odstawiamy na 30 minut. Pieczarki myjemy, cebule kroimy w kostkę. ceble i pieczarki podsmażamy., doprawiamy do smaku. Ciasto ponownie wyrabiamy i wałkujemy cienko. salaterka niewielką wycinamy krążki , każdy smarujemy keczupem. Na nim układamy farsz i posypujemy startym serem pieczemy 30 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    wow takich jeszcze nie widziałam, interesujcy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !