Sposób przygotowania

Bukselkę zagotować w osolonej wodzie. Odsączyć i podsmażyć na maśle. Przełożyć do naczynia żaroodpornego. Jajka roztrzepać i polać brukselki, następnie polać śmietaną. Zapiekać w piekarniku na złoty kolor w temp. 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi super, pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno zrobie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy pomysł na brukselkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    u mnie brukselka nie cieszy się większym powodzeniem....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    u mnie też nie bardzo ale ja uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobre
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo smaczny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !