Sposób przygotowania

golonke zalewawamy wodą i dodajemy wszystkie przyprawy - gotujemy do miekkosći miesa, uzupełniajac braki wody. Do małych pojemnikow np po śmietanie lub do małych miseczek wkładamy po trochu pokrojonego w kostkę mięsa z golonki, po łyżce groszku i kukurydzy oraz pokrojoną marchewkę. Wodę w której gotowalismy mięso łączymy z zełatyną, zalewamy mięso z warzywami i wstawiamy do lodówki do czasu całkowitego stężenia, podajemy z octem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ulubione danie mojego męża:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pięknie podana :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    zdrowa na stawy
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    na imprezę jak znalazł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !