Sposób przygotowania

Do większej miski włożyć cukinie, skropić ja solidnie oliwa z oliwek i wymieszać
Następnie cukinie posypać przyprawami do smaku
Grillować na średnim ogniu do miękkości
Tak przygotowana cukinia stanowi pyszny dodatek do mies choć prawdę mówiąc jest tak dobra ze ja lubię ja jeść bez dodatków mięsnych. Ale to już według gustu.

RESZTA SKŁADNIKÓW
Zioła prawansalskie, granulowany czosnek, sol i pieprz (wszystko do smaku)
Szczypiorek do posypania

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    4 młode cukinie (pokrojone w plastry około 1.5 cm grube)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    4 młode cukinie (pokrojone w plastry około 1.5 cm grube)
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    tak to jest jak się robi kopiuj-wklej i nie wie, ze system nietoleruje liczb w pierwszej rubryce. http://www.wielkiezarcie.com/recipe47505.html

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !