Sposób przygotowania

Żołądki gotujemy z dodatkiem vegety około 1 godz.Pozostawiamy na noc w wywarze. Następnego dnia kroimy w plasterki. SOS:pieczarki i ogórki kroimy dość drobno,mieszamy z kremem chrzanowym i doprawiamy do smaku.Sosem gotowym polewamy żołądki i dokładnie mieszamy.Podajemy na zimno.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pomysłowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    takiej nie jadłem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    ciekawe, takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dla mnie też nowość

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !