Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki, wypłukać, do garnka dać wodę i sól, zagotować, dodać kalafior, ugotować, wyciągnąć z wody i obtoczyć w mleku a potem w panierce. Smażyć na oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Super dodatek do obiadu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    też czasami robię panierowanego kalafiorka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Smaczne i zdrowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    smacznie bo z prymatem
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam-taki rumiany
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !