Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z pietruszką i mozarellą

4.0
(21)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 400 g
bułka czerstwa 1/2 szt
mleko
mozarella 1 kulka
pietruszka 1 pęczek
sól
pieprz
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z pietruszką i mozarellą

Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Dodać do mięsa. Pietruszkę drobno posiekać, mozarellę rozdrobnić na małe kawałki. Wymieszać wszystko z mięsem, dodać jajko, doprawić do smaku. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na rozgrzanej patelni. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Miki 11.03.2012 14:56
dziś robiłam takie
babcia
babcia 05.03.2012 11:59
fajny pomysł
gosia47-47 26.02.2012 12:14
fajne
Margo1 22.01.2012 11:52
z pietruszką robiłam ,a jeszcze z mozzarellą nie
BozenA 10.10.2011 17:59
super
BozenA 10.10.2011 17:59
super
Justa32 20.07.2011 12:38
pyszne musza byc
pioge7 19.07.2011 08:09
dobre
pioge7 19.07.2011 08:09
dobre
Beatris 16.07.2011 10:30
Pomysłowe te kotleciki. Zapowiadają się bardzo smakowicie.
aginaa 07.07.2011 10:41
pyszne musza byc
jolita 07.07.2011 10:18
uwielbiam kotlety
iwa643 07.07.2011 07:51
fajowe
novita26 07.07.2011 07:50
mnaim
Agnieszka_B 07.07.2011 00:21
Tradycyjne mielone są bardzo dobre, ale z dodatkami jeszcze lepsze:)
izka2086 06.07.2011 22:00
coś nowego:)
mehia 06.07.2011 20:43
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak