Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować, następnie pokroić na kawałki i przysmażyć na oliwie. Marchewki pokroić w półplasterki,dymki na kawałki, groszki na połówki, włożyć do garnka z osoloną wodą i gotować 3-5 minut. Wyciągnąć i odcedzić. Natkę drobno posiekać, dodać do masła i mąki, zagnieść i włożyć do lodówki. Rybę podsmażyć na patelni z obu stron, ściągnąć, przeciąć na połówki i odstawić. Do oleju z paluszków dodać wino,śmietanę i bulion, zagotować, dodać masło zagniecione z pietruszką i mąką, pogotować kilka minut. Dodać warzywa i rybę, lekko wymieszać. Chwilę podgrzać i podawać. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wypróbuję
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewuniasta

    wyglada smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    jak dla mnie nowość
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Bardzo interesujące :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczne
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !