Sposób przygotowania

Usunąć pestki ze śliwek. Ułożyć w brytfannie i wstawić do nagrzanego piekarnika na 10-15 min. Wyłożyć na półmisek, ostudzić i udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fajny deserek a śliwki spoko.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super deserek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawy przepis. W takim wydaniu śliwek jeszcze nie jadłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Ciekawy przepis. W takim wydaniu śliwek jeszcze nie jadłam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacyjny deserek
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię śliwki wędzone,suszone ale pieczonych nie jadłam jeszcze:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    proste i smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !