Sposób przygotowania

Pokrojone ryby obsmażyć na oleju.
Cebulę pokroić, zeszklić na maśle, dodać pokrojone wcześniej w plasterki grzyby, podsmażyć, dodać pokrojoną w kostkę paprykę i chwilę poddusić.
Jajka wymieszać ze śmietaną,połączyć ze startym serem i posiekaną natka pietruszki, doprawić solą i pieprzem. Masę wymieszać z wcześniej przesmażonymi grzybami z dodatkami, a następnie zalać nią ułożona w żaroodpornej formie obsmażoną rybę.
Całość zapiekać w piekarniku do 20 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię i ryby i grzyby.... dobre połączenie..
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobry pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    pewnie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    wygląda apetycznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super się prezentuje i na pewno też tak smakuje:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    rybkek nie jadam zbyt czesto, ale ta bym z checia skosztował
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    przepyszna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    SMACZNE

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !