Sposób przygotowania

Z kurczaka usunąć kości a tuszkę posypać przyprawą do kurczaka i odstawić na 1,5 godziny.W tym czasie przygotować farsz: Bułeczkę namoczyć,odcisnąć,pieczarki obrać pokroić na ćwiartki i podsmażyć na maśle.Paprykę umyć i drobno posiekać a ser pokroić w małą kosteczkę.Wszystkie składniki wyrobić na jednolitą masę,dodając sól i pieprz do smaku.Kurczaka nadziać farszem,zszyć nitką i piec 1,5 godziny w tem 160 -180 stopni.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Dla odmiany możnaby zrobić ...
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutki .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny kurczaczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny kurczaczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię kurczaka faszerowanego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    coś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    rewelacja!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    taki kurczak to dopiero pyszności!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !