Sposób przygotowania

Listki( najlepiej świeżej) mięty miksujemy ze 100 ml soku jabłkowego i sokiem z połowy cytryny. Można zamrozić

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    brzmi smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    musze zrobic

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !