Sposób przygotowania

1. Ogórki sparz, obierz ze skórki i opłucz. Usuń gniazda nasienne, miąższ drobno posiekaj. Koperek umyj i osusz papierowym ręcznikiem. Posiekaj go, odkładając część do dekoracji. Umyj i obierz awokado, usuń pestkę. Miąższ pokrój drobno.
2. Naczynie do koktajlu napełnij posiekanymi ogórkami, koperkiem i awokado. Dodaj chrzan i sok z limonek. Wlej maślankę. Zmiksuj, dopraw solą i białym pieprzem, rozlej do szklanek, ozdób koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne polaczenie smakow
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    lubię takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !