Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szybka zupa szpinakowa z cukinią

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 200 gram
cukinia 1 mała
pietruszka 1 mała
marchewka 1 duża
cebula biała 1 mała
ziemniaki 4-5 sztuk
sól do smaku
koperek
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Szybka zupa szpinakowa z cukinią

Kostkę bulionową wrzucić do garnka z woda zagotować, wrzucić pokrojone wzrzywa: pietruszkę, marchewkę i ziemniaki, pogotować 5-7 minut. Następnie dać cebulę i cukinię pokrojone w kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dać szpinak pokrojony i zagotować. Na koniec dać koperek i doprawić przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 07.04.2012 12:43
pycha
kate.500 15.10.2011 16:35
uwielbiam zupy
Izabela/bella81 30.08.2011 20:40
na pewno bardzo dobra
Anna141
Anna141 20.07.2011 09:37
pyszne
Krystyna32 13.07.2011 08:40
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak