Sposób przygotowania

Kostkę bulionową wrzucić do garnka z woda zagotować, wrzucić pokrojone wzrzywa: pietruszkę, marchewkę i ziemniaki, pogotować 5-7 minut. Następnie dać cebulę i cukinię pokrojone w kostkę. Gdy warzywa będą miękkie dać szpinak pokrojony i zagotować. Na koniec dać koperek i doprawić przyprawami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    na pewno bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam zupy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !