Sposób przygotowania

watróbki kroimy na mniejsze kawałki, na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy na nie mięso, podsmażamy a następonie dodajemy pokrojoną w paseczki cebulę i doprawiamy do smaku pieprzem, solą, majerankiem, czosnkiem w proszku, słodką i ostra papryką, kucharkiem uniwersalnym. Dolewamy wodę i smażymy ok 10 minut. Podajemy na goraco z chlebem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i pomysłowe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    robię podobną
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na pewno smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !