Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w pół talarki, zasalamy, odlewamy nadmiar powstałego soku. Kapustę szatkujemy i również delikatnie zasalamy. Cebulę siekamy. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, dokładnie mieszamy. Surówkę łączymy z sosem. Przed podaniem schładzamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewuniasta

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam, szybka i smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !