Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brukselka po amerykańsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brukselka 30 dag
sól 1 szczypta
ser chedder 2 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Brukselka po amerykańsku

Główki brukselki oczyścić pożółkłych listków. Umyć, włożyć do wrzącej, osolonej wody. Ugotować w odkrytym rondlu. Odcedzić. Wyłożyć na półmisek, posypać utartym serem i od razu podawać jako dodatek do potraw z jajek lub ryb.SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak