Sposób przygotowania

mięso wkładamy od wody i gotujemy , po zagotowaniu odlewamy wodę z szumowiną i wstawiamy do czystej , gotujemy na wolnym ogniu , dodoajemy jarzyny i po ok 1h mamy pyszny rosołek

Komentarze

  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    mozna podac zmakaronem lub ryżem
  • 10
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jest delikatny )
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wątpię, żeby szanowna Babcia gotowała rosół na jednym udku....i na dodatek bez żadnych przypraw....
  • 11
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    rosół nie jest dla armi tylko dla max 3 osób ,to jedno swojskie udko wystaczy , i tak! bez przypraw , zadnych kostek , czy veget , kiedyś nie było ja używam mało gotowców tylko naturalne zioła i przyprawy a magę mam w ogrodzie na krzaku to jak się listek takiej wrzuci, to zastepuje całą butlę sztucznej ze sklepu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię taki rosołek z makaronem "nitki"

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !