Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka ryżowa z tuńczykiem i czerwoną fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
papryka czerwona 1 szt
cebula 1 szt
fasola czerwona z puszki 1
tuńczyk w sosie własnym 1
majonez
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka ryżowa z tuńczykiem i czerwoną fasolką

Ryż ugotować i wystudzić na sitku. Przełożyc do miski. Fasolkę odsączyć i przelać wodą na sitku. Cebule drobno posiekać, Paprykę pokroić w kostkę. Tuńczyka odsączyć. Wszystkie składnik połączyć z ryżem. Doprawić solą i pieprzem.
Smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak