Sposób przygotowania

Mleko doprowadzić do wrzenia, dodać cukier i wanilię. Zdjąć jak tylko zacznie wrzeć i stopniowo dodawać kaszę mannę, energicznie mieszając. Gotujemy kilka minut, by zgęstniała. Następnie na no małych pucharków lub foremek, układamy małą warstwę biszkoptów i wlewamy przygotowaną kaszę mannę gorącą. Zostawiamy do ostygnięcia w chłodnym miejscu. A następnie wkładamy do lodówki na kilka godzin. Schłodzoną kaszkę wyjmujemy i przekładamy na tacę. Gotową polewą malujemy wzorki, bądź polewamy całość czekoladą. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    czemu nie...deserek może być :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    jak to pięknie wygląda!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !