Sposób przygotowania

Kotlety sojowe ugotować najlepiej dodając kostki warzywne 2. Ostudzić. Usmażyć wcześniej obtaczając w przyprawach, mące, jajku i bułce tartej. Ostudzić. Marchew i pietruszke zetrzeć na tarce, wrzucić do garnka i zalać wywarem z wcześniej gotowanych kotletów. Dodać przyprawy wg gustu: pipeprz ziołowy, majeranek, papryka ostra, przyprawa do skrzydełek na ostro. Wyłożyć do naczynia następnie na warzywa wyłożyć kotlety i przykryć pozostałą częścią warzyw.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    interesujące
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    interesujące

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !