Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z okonia na pesto koperkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z okonia 600 gram
koper świeży 6 łyżek
natka pietruszki 4 łyżki
orzechy włoskie 4 łyżki
ser ementaler 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z okonia na pesto koperkowym

Pietruszkę, koper, orzechy i ser zmielić wraz z 5 łyżkami oleju. Rybę podsmażyć na maśle do zarumienienia się. Na talerzu wyłożyć warstwę pesto, na którą wyłożyć usmażoną rybę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 12.09.2011 21:58
świetna rybka
Juleczka20 19.07.2011 20:48
super
teresa18 09.07.2011 11:35
rewelacyjna rybka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak