Sposób przygotowania

Grzyby drobno pokroić i podsmażyć na 1/3 masła wraz z zduszonym ząbkiem czosnku. Do usmażonych borowików dodać pozostałe masło, sok z cytryny i natkę pietruszki posiekaną. Sandacza podzielić na porcje i podsmażyć. Ściągnąć z patelni i przełożyć do naczynia żaroodpornego, posmarować musztardą i okrasić startą skórką z cytryny. Na rybę nałożyć borowiki i zapiekać około 10 min w temp. 180C.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    efektowny przepis na sandacza
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !