Sposób przygotowania

Z jajka, wody, mąki, wiórków kokosowych i odrobiny proszku do pieczenia zarobić masę o konsystencji gęstej śmietany. Banana obrać, przekroić wzdłuż na połowę i podzielić w poprzek na 3 części. Skropić sokiem z cytryny. Każdą część banana maczać w przygotowanej masie i smażyć na rumiano z obydwu stron na rozgrzanym maśle. Gorące posypać cukrem waniliowym i wiórkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zjadłabym porcyjkę z przyjemnością. Bardzo smakowite.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !