Sposób przygotowania

Liście sałaty pokroić w cienkie paski, ułożyć na talerzu, na niej ułożyć kawałki makreli wędzonej z pieprzem bez skóry, pomidora pokroić na ósemki, ułozyć wokół rantu, oliwki pokroić na pół i rozłożyć na talerzu, wszystko polać 2 łyżkami oliwy z oliwek, podawać z chlebem drwala z ziarnami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a tu jak zwykle interesująco :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Mój mąż to chciał tą makrele sobie położyć na chlebie, ale sałatka wygrała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Prosta i smaczna.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !