Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

koreczki z marynowanych sardynek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryna 1 szt
majonez 3 łyżki
pietruszka siekana 2 łyżki
sardynki 1 (marynowane)

Przepis i sposób przygotowania na: koreczki z marynowanych sardynek

sardynki oczyścić, ściąć filety. Filety zwinąć w ciasne ruloniki ( cytrynę umyć dokładnie ciepłą wodą z mydłem, opłukać, sparzyć, pokroić na plasterki. ruloniki sardynek ułożyć pionowo na plasterkach cytryny, przybrać z wierzchu majonezem i pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 30.05.2012 14:07
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak